CoilCalc beregnings-software

Varmeveksler beregnings software: Indtast egne designkriterier med EVAPCOs markedsførende software CoilCalc

EVAPCO's CoilCalc software til beregning af varmevekslere, tørkølere og kondensatorer er, hvor dit brugerdefinerede valg begynder.

CoilCalc står for coil calculator og giver brugeren mulighed for at indtaste designkriterierne og tilpasse varmevekslings-enheden til specifikke forhold. Materialer, finnekonfiguration, finneafstand, antal ventilatorer og andre enhedskarakteristika kan foruddefineres med CoilCalc. For at sikre CoilCalc's forudsigelser udfører vi løbende præstationstest på EVAPCO HQ's omfattende testfaciliteter for at kontrollere gyldigheden af varmevekslerens ydeevne. 

Disse tests udføres i en AMCA-certificeret vindtunnel, hvor de termiske ydeevne-tests udføres i overensstemmelse med ARI 410, som tæt efterligner EN 1216: testning af tvungen konvektiv køle- og varmevekslere. 

Enhver afvigelse mellem forudsigelserne og testene fører til justering af sammenhængene og tilliden til, at EVAPCOs 100% nominelle garanti kan opfyldes.

Coil Calc Software
Skræddersyede løsninger inden for varmeveksling begynder med en coil calculator

Størstedelen af EVAPCOs kunder har behov for unikke og skræddersyede løsninger, der passer til netop deres situation. Derfor har vi gjort vores beregningssoftware CoilCalc offentlig tilgængelig, så I selv kan gøre meget af det indledende arbejde med at finde de rette designkriterier samt foretage præliminære tilpasninger af enheden.

CC screen 3

Uanset hvilket behov I sidder med, giver CoilCalc jer muligheden for at skræddersy den ideelle løsning. Hvis du har brug for hjælp eller er i tvivl om, hvordan man bruger softwaren, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsingeniører, som er klar til at give dig den nødvendige rådgivning. 

Så er du godt på vej mod den optimale løsning. 

Gratis download: Foretag beregninger af varmevekslere med CoilCalc i dag

Indtast, beregn og fremsend relevante designkriterier for jeres ønskede løsning. Vælg mellem en lang række af designkriterier - alt fra materiale til geometriske dimensioner. 

Herefter påbegynder EVAPCO fremstillingen af løsningen, der således er skræddersyet ned til mindste detalje.

Download Coil Calc Software

CoilCalc produktindstillinger

  • Væske varme og køleflader
  • Kondensator
  • Fordampere
  • Dampflader
  • Varmegenvindingssystemer
  • Tørkølere
  • Sandwichkølere
  • Luftkølede kondensatorer
  • Adiabatiske spray- og padenheder

Og hvert produkt kan skræddersyes til de specifikke kundebehov.