Tørkølere

Units collection

 

EVAPCO Europe tilbyder tørkølere til opvarmning og køling af luft i kølesystemer og til industriel opvarmning og køling. Vores kølere er modulopbyggede, hvilket betyder, at vi kan skabe skræddersyede løsninger efter kundens ønsker og behov. Vi benytter vores eget varmeveksler beregningsprogram, CoilCalc, som er udviklet af EVAPCO Europe på baggrund af mere end 30 års erfaring.

Materialer til enhver applikation

CoilCalc giver adgang til et stort materialeudvalg, som giver designingeniøren komplet fleksibilitet i valg af materialer til optimal løsning inden for varmeoverførsel og konstruktion. Det store udvalg af materialer, samt modulopbyggede kølere, gør at vores tørkølere bruges over hele verden til en bred vifte af applikationer.

 

application


Du kan læse mere om EVAPCO Europe store materialeudvalg i vores varmeveksler brochure, eller kontakt os for en uforpligtende snak med en af vores salgsingeniører.

Tørkølere: Specielle løsninger til specielle krav

Nogle gange er det ikke nok med en standardløsning. Høje omgivelsestemperaturer eller specielle kølemidler kan resultere i, at almindelige tørkølere ikke kan opfylde projektkravene. Her tilbyder EVAPCO Europe Specielt byggede tørkølere med fokus på kundens og projektets krav.

Vi tilbyder blandt andet disse specielle løsninger:

 • Specielle motorer (AC, EC, ATEX m.m)
 • PLC styring med fokus på energioptimering
 • Specielle kølemidler
 • Adiabatiske køleløsninger
 • Skræddersyet materialevalg

Det giver dig mulighed for at skræddersy din løsning med specialfremstillede motorer og materialevalg til en bred vifte af projektløsninger. Husk, at du kan altid tage direkte kontakt til en af vores salgsingeniører, som vil rådgive dig for optimale løsninger.

Funktioner og fordele ved EVAPCO’s løsninger

 • Skræddersyede løsninger til ethvert behov.
 • Produkter udviklet på baggrund af mere end 30 års erfaring.
 • Sparer vand og energi. 
 • Reducerer støjforurening.
 • Intet behov for kemisk anvendelse til vandbehandling.
 • Vores enheder består af op til 80% genbrugsindhold. 

Tørkølere med fokus på energi og miljø

Den globale industri har stadig voksende krav til energi- og miljøoptimering. EVAPCO Europes skræddersyede løsninger med fokus på nyeste teknologi er særligt velegnede til at opfylde disse krav.

For at kunne optimere vores køleres energiforbrug samt holde støj og COP nede, har vi et omfattende motorprogram, der giver mulighed for løsninger inden for både AC- samt EC-motorer. Vi tilbyder også en bred vifte af motor- og vingeløsninger til forskellige miljøer.

evapinc

evapinc1

                                                                      

 

 

 

 

Vil du vide mere?

Herunder finder du mere information om de forskellige løsninger, som EVAPCO Europe tilbyder. Se blandet andet vores luftkølede kondensatorer, varmevekslere eller vores dertilhørende køleflader og varmeflader.  

Du kan også downloade vores brochurere for at få et dybere indblik i de mange produkter og materialemuligheder, vi tilbyder. Hvis du har brug for teknisk support med dit CoilCalc/Product-udvalg, eller ønsker kontakt til en salgsingeniør, så tøv da ikke med at kontakte EVAPCO Europe på info@evapco.dk.

 

Produkter

V Shaped Units
V enheder
Flad Bed Units
Flat enheder
Adiabatic Units
Adiabatiske enheder
Special Units
Speciale enheder

Downloads

Brochure
Manuals & Dokumentation
Privatlivspolitik
CoilCalc Software