Tørkølere

Units collection

EVAPCO Europe tilbyder tørkølere til opvarmning og køling af luft i kølesystemer og til industriel opvarmning og køling. Vores kølere er modulopbyggede, hvilket betyder at vi kan skabe skræddersyede løsninger efter kundens ønsker og behov. Vi benytter vores eget beregningsprogram CoilCalc, som er udviklet af EVAPCO Europe på baggrund af mere end 30 års erfaring.

Materialer til enhver applikation

CoilCalc giver adgang til et stort materialeudvalg, som giver designingeniøren komplet fleksibilitet i valg af materialer til optimal løsning inden for varmeoverførsel og konstruktion. Det store udvalg af materialer, samt modulopbyggede kølere gør at vores tørkølere bruges over hele verden til en bred vifte af applikationer.

application

Du kan udforske vores soriment af blandt andet varmevekslere og luftkølede kondensatorer her på hjemmesiden eller læse mere om EVAPCO Europe store materialeudvalg i vores Varmeveksler Brochure. Du kan også altid få en uforpligtende snak med en af vores salgs ingeniører her – Kontakt.

Specielle løsninger til specielle kravSpecial unit

Nogle gange er det ikke nok med en standard løsning. Høje omgivelses temperaturer eller specielle kølemidler kan resultere i, at almindelige tørkøler-løsninger ikke kan opfylde projektkravene. Her tilbyder EVAPCO Europe Specielt byggede kølere med fokus på kundens og projektets krav.

Eksempel på specielle løsninger:

  • Specielle motorer (AC, EC, ATEX m.m)
  • PLC styring med fokus på energioptimering
  • Specielle kølemidler
  • Adiabatiske køle løsninger
  • Skræddersyet materialevalg

Vores kunder kan derfor skræddersy deres løsninger med specialfremstillede motorer og materialevalg til en bred vifte af projektløsninger. Husk du kan altid tage direkte kontakt til en af vores salgs ingeniører som vil rådgive dig for optimale løsninger.

Energi og miljø

Den globale industri har stadig voksende krav til energi- og miljøoptimering. EVAPCO Europes skræddersyede løsninger med fokus på nyeste teknologi er særligt velegnede til at opfylde disse krav.

For at kunne optimere vores køleres energiforbrug samt holde støj og COP nede, har vi et omfattende motorprogram, der giver mulighed for løsninger inden for både AC- samt EC-motorer. Vi tilbyder også en bred vifte af motor- og vingeløsninger til forskellige miljøer.

 

Læs mere om EVAPCO’s garanti på themisk ydelse her: ”Guarantee of Thermal Performance

evapinc

evapinc1

                                                                      

 

 

 

Vil du vide mere?

Herunder finder du mere information om de forskellige løsninger, som EVAPCO Europe tilbyder. Finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at tage fat i en af vores salgsingeniører.

Du kan også downloade CoilCalc for at få et dybere indblik i de mange produkter og materialemuligheder, vi tilbyder. Hvis du har brug for teknisk support med dit CoilCalc/Product-udvalg, kan du også kontakte EVAPCO Europe på

 

info@evapco.dk.’

 

Produkter

V Shaped Units
V enheder
Flad Bed Units
Flat enheder
Adiabatic Units
Adiabatiske enheder
Special Units
Speciale enheder

Downloads

Brochure
Manuals & Dokumentation
Privatlivspolitik
CoilCalc Software