Varmevekslere

 

 

Coil collection

EVAPCO Europe tilbyder varme- og køleløsninger til standardiserede eller kundespecifikke ventilationssystemer, industrielle systemer og processer. Vores køle- og varmevekslere produceres i alle former og størrelser, afhængigt af applikationen samt kundens ønske, behov og krav.

Alle beregninger til produktionen af varmevekslere tager udgangspunkt i vores eget beregningsprogram, CoilCalc, som er udviklet af Evapco på baggrund af mere end 30 års erfaring med produktion af coils til industrielle varmevekslere, dampflader, varmeflader og køleflader.

Et hav af applikationer

Grundet det brede spektrum af applikationer kan kølemedium og varmeveksler geometrien strække sig over en lang række materialekombinationer og konfigurationer.

For at kunne imødekomme kundens ønsker og behov benytter vi beregningsprogrammet CoilCalc, som er udviklet af EVAPCO Europe på baggrund af mere end 30 års erfaring. CoilCalc giver kunden, salgs- og designingeniøren fuld fleksibilitet til at fremstille det helt korrekte produkt. 
Du kan læse mere om EVAPCO Europe store materialeudvalg i vores Varmeveksler Brochure.

Specielle materialer til specielle krav

Industrielle processer eller barske miljøer kræver en særlig materialeudvælgelse samt svejsning og fabrikations process, for at opnå de kvalitetskrav der kræves. Barske miljøforhold kan resultere i at standardiserede varmevekslere af tilsvarende standard materialer ikke kan opfylde eller imødekomme projektkravene.

EVAPCO Europe forstår vigtigheden i at imødekomme de særlige krav, dette ses bl.a. på vores store udvalg af materialer, som gør det muligt at opnå den mest effektive varme- eller køleoverførsel.

Materiale eksempler:

·         Galvaniseret stål (Z-275) – Standard ramme materiale for de fleste applikationer.

·         Alu Zink (AlZn) – Ramme materiale der tilbyder mere beskyttelse end Galvaniseret stål.

·         Kobber (Cu) – Standard kommercielle og lette industrielle applikationer.

·         Aluminium (Al) – Velegnet til specielle applikationer som miljøer med de ioniseret vand.

·         Aluminium Magnesium (AlMg3) – Benyttes som finnemateriale til bl.a. kystmiljøer. 

·         Rustfri Stål (AISI 304) – Ideelt for korrosive miljøer og industrielle applikationer.

·         Rustfri Stål (AISI316) – Benyttes særligt i hårde miljøer og fødevareindustrien.  

·         Titanium (Ti) – Velegnet til brug for bl.a. Offshore. 

Vores kunder kan altid være med til at skræddersy deres vekslere så de passer til miljøet, projektet, processen og imødekommer kravene. Du er altid velkommen til at kontakte vores salgs ingeniører, som står klar til at rådgive dig til den optimale løsning til dit næste projekt.

 

Flexibility-coils

Produktgrupper

Varme og Køleflader
Kondensatorer og Fordampere
Dampflader
Erstatningsflader

Downloads

Brochures
Manuals & Documentation
Privacy Policy
CoilCalc Software