Varmevekslere

 

 

Coil collection

 

 

EVAPCO Europe tilbyder varme- og køleveklsere til standardiserede eller kundespecifikke ventilationssystemer, industrielle systemer og processer samt til kommercielle formål. Vores køle- og varmevekslere produceres i alle former og størrelser, afhængigt af applikationen samt kundens ønske, behov og krav.

Alle beregninger til produktionen af varmevekslere tager udgangspunkt i vores eget varmeveksler beregningsprogram, CoilCal. Softwaret er udviklet af EVAPCO på baggrund af mere end 30 års erfaring med produktion af coils til industrielle varmevekslere, tørkølere dampflader, varmeflader og køleflader.

Bliv klogere på hvordan en varmeveksler fungere i vores artikel med det mundrette navn “hvad er en varmeveksler”.   

Hvad kan industrielle varmevekslere bruges til?

Varme og kulde er centrale elementer i en funktionsdygtig virksomhed, og med specialfremstillede varmevekslere fra EVAPCO kan du og din virksomhed nå i mål med jeres energimålsætninger. Det er fx relevant i forbindelse med ESG-målsætninger, hvor en professionel opsætning af effektive varmevekslere kan spare virksomheden for unødig spildvarme. 

Effektive varmevekslere til industri gør det muligt for virksomheden at udveksle varmeenergi fra et sted til et andet på en omkostningseffektiv måde – med det resultat, at energi, der ellers ville gå tabt, i stedet kan overføres og udnyttes et andet sted. 

Hvis du fx har en maskine, der producerer meget varmeenergi, kan du effektivt udnytte denne varmeenergi til opvarmning af lokaler. På den måde udnytter du en eksisterende ressource i virksomheden, der ellers går tabt i atmosfæren. Resultatet er naturligvis en kæmpe besparelse på energiforbruget i forbindelse med opvarmning af lokaler, der nu til dels kan blive opvarmet af jeres egne maskiners energimæssige restprodukter. 

Det sætter sig direkte på den økonomiske bundlinje. Derudover sætter det også virksomheden foran i miljøregnskabet, da en effektiv og cirkulær udnyttelse af energi tilgodeser miljøet og klimaet. På den måde kan effektive varmevekslere til industri hjælpe virksomheder mod at nå bestemte ESG-målsætninger. 

Hvad kan kommercielle varmevekslere bruges til?

Her hos EVAPCO tilbyder vi ikke kun markedsførende varmevekslings-løsninger inden for industri – vores kommercielle løsninger er ligeledes blandt de bedste på markedet.

Disse løsninger henvender sig især til større familiehuse og kommercielle bygninger, hvor der er et behov for en varmevekslings-løsning, der tilgodeser de pågældende omstændigheder.

Der findes nemlig sjældent en all-in-one løsning, når det gælder varmeveksling og ventilationssystemer. Derfor skræddersyer vi altid vores løsninger til den specifikke kundes behov. 

Et typisk behov inden for kommerciel varmeveksling er et behov for bedre komfort og et bedre indeklima. Hvis du ejer en bygning, der servicerer mange mennesker i løbet af en dag, vil et optimalt ventilationssystem give dig et bedre indeklima, som styrker koncentrationsevne/performance og/eller styrker oplevelsen på stedet for gæsterne. 

Samtidig vil et ventilationssystem i topkvalitet betyde, at I effektivt kan opbevare og genvinde spildvarme – hvilket i sidste ende betyder mindre spild af ressourcer, som kan aflæses direkte af den kommende varmeregning. 

Kontakt EVAPCO i dag, og hør nærmere om mulighederne for at optimere og effektivisere jeres nuværende systemer – og spar på de næste varmeregninger. 

Bæredygtige og klimabevidste enheder til effektiv varmeoverførsel

Innovation og klimabevidst bæredygtighed går hånd i hånd hos EVAPCO. Vores industrielle varmeoverførselsudstyr skåner naturlige ressourcer og hjælper med at reducere støjforurening. Vi udvikler hele tuden nye teknologier, der leverer omkostningseffektive driftsfordele til vores kunder og samtidig beskytter planeten for de kommende generationer.

Funktioner og fordele ved EVAPCO’s løsninger

  • Skræddersyede løsninger til ethvert behov.
  • Produkter udviklet på baggrund af mere end 30 års erfaring.
  • Sparer vand og energi. 
  • Reducerer støjforurening.
  • Intet behov for kemisk anvendelse til vandbehandling.
  • Vores enheder består af op til 80% genbrugsindhold.

Specielle materialer til specielle krav

Industrielle processer eller barske miljøer kræver en særlig materialeudvælgelse samt svejsning og fabrikations process, for at opnå de kvalitetskrav der kræves. Barske miljøforhold kan resultere i at standardiserede varmevekslere af tilsvarende standard materialer ikke kan opfylde eller imødekomme projektkravene.

Hos EVAPCO forstår vi vigtigheden i at imødekomme de særlige krav, dette ses bl.a. på vores store udvalg af materialer, som gør det muligt at opnå den mest effektive varme- eller køleveksling.

For at du kan få en idé om, hvor bredt vores ekspertise strækker sig, har vi sammensat en oversigt over forskellige materialevalg inden for rammer, spoler og finner. Find oversigten på side 4 i vores varmeveksler brochure.

Geometriske konfigurationsmuligheder

Udvalg af materiale baseres på den løsning, der passer bedst til jeres formål. Det samme gælder også for udformningen af løsningen, hvor de geometriske dimensioner af løsningen ligeledes er skræddersyede til jeres unikke behov. 

Se oversigten nedenunder for et udpluk af de geometriske dimensioner, vi arbejder med:

Geometrier

Produktgrupper

Varme og Køleflader
Kondensatorer og Fordampere
Dampflader
Erstatningsflader

Downloads

Brochures
Manuals & Documentation
Privacy Policy
CoilCalc Software