Luftkølede kondensatorer

V Condenser

 

Kommerciel køling

EVAPCO tilbyder et stort udvalg af varmevekslere, kondensatorer og fordampere til løsninger i industriel og kommerciel køling i alle temperaturområder fra applikationer med høj til lav køling. EVAPCO designer kondensatorer og fordampere, der bruger både traditionelle azeotrope kølemidler og de nyligt introducerede zeotrope blandinger.

Industriel køling

Med fokus på områder som lav temperaturopbevaring og sprængfrysning designer vores ingeniører enheder med ammoniak (R717 / NH3) og kuldioxid (R744 / CO2). Du finder også muligheder for varmepumpeløsninger og varmegenvinding i vores valgsoftware.

Kontakt altid EVAPCO's ingeniører for at få hjælp til at vælge den rigtige enhed til dine applikationer.

Coil og enhed kan tilpasses
EVAPCO tilbyder en bred vifte af enhedskonfigurationer sammen med ingeniørekspertise og produktionskapacitet til at designe og bygge praktisk talt enhver type ikke-katalogiseret brugerdefingeret spole eller specialenhed. Kontakt din EVAPCO-repræsentant for at komme i gang.


Funktioner og fordele ved EVAPCO’s løsninger
  • Skræddersyede løsninger til ethvert behov.
  • Produkter udviklet på baggrund af mere end 30 års erfaring.
  • Sparer vand og energi. 
  • Reducerer støjforurening.
  • Intet behov for kemisk anvendelse til vandbehandling.
  • Vores enheder består af op til 80% genbrugsindhold.
Garanteret fordamperydelse designet til at minimere påfyldning af kølemiddel

Nyd ren køling med lav vedligeholdelse i dine madopbevarings- og forarbejdningsfaciliteter med EVAPCOs Superior Stainless Technology-E-serie fordampere.

Komplet med CrossCool™-teknologi for endnu større energibesparelser er disse fordampere designet til områder, hvor hygiejne er af største vigtighed.

EVAPCOs kondensatorer med adiabatisk køling

Eco-Air-serien af tørkølere og kondensatorer repræsenterer EVAPCOs nyeste fremskridt inden for forskning og udvikling af termisk varmeoverførsel; enhederne med adiabatisk køling eco-Air-serien maksimerer varmeafvisningen med minimalt eller intet vandforbrug og fungerer som en tørkøler, indtil den ikke længere kan nå kapaciteten med ren og skær tørkøling. Eco-Air er endnu et kapitel i historien om EVAPCOs vedvarende forpligtelse til udvikling af produkter i høj kvalitet, der samtidig skåner miljøet sammenlignet med andre alternativer på markedet.


evapco adiabatic 101

Ved at kombinere 304L rustfri stålspoler, aluminiumsfinner og 100 % genanvendte kølepuder har vi med V-konfigurationen i EVAPCOs adiabatiske kølere og kondensatorer øget betydelig kølekapacitet betydeligt, samtidig med at den kan opbevares i en lille boksstørrelse med lav profil.

I modsætning til andre adiabatiske produkter, der i øjeblikket er på markedet, er EVAPCOs eco-Air Series-enhederne 100% fully rated. Hver Eco-Air-enhed leveres med EVAPCOs eksklusive 100 % termiske ydeevnegaranti, hvilket sikrer ro i sindet ved valg af den ideelle køleløsning til dine behov.

Produkter

V Shaped Units
V enheder
Flad Bed Units
Flat enheder
Adiabatic Units
Adiabatiske enheder
Special Units
Speciale enheder

Downloads

Brochure
Manualer & Dokumentation
Privatlivspolitik
CoilCalc Software