Luftkølede kondensatorer

V Condenser

Kommerciel køling:

EVAPCO tilbyder et stort udvalg af kondensatorer og fordampere til løsninger i industriel og kommerciel køling i alle temperaturområder fra applikationer med høj til lav køling. EVAPCO designer kondensatorer og fordampere, der bruger både traditionelle azeotrope kølemidler og de nyligt introducerede zeotrope blandinger.

Industriel køling:

Med fokus på områder som lav temperatur opbevaring og "blast" frysning aplikationer, vil vores ingeniører designe enheder med Ammoniak (R717 / NH3) og kuldioxid (R744 / CO2).Du vil også finde muligheder for varmepumpeløsninger og varmegenvinding i vores udvalgssoftware. Tøv aldrig med at kontakte EVAPCO ingeniører for at få hjælp til at vælge den rigtige enhed til dine applikationer.

Varmeveksler og enhed er fuldt konfigurerbar:

EVAPCO tilbyder en bred vifte af enhedskonfigurationer sammen med ingeniørekspertise og produktionskapacitet til at designe og bygge praktisk talt enhver type ikke-katalogiseret brugerdefineret varmeveksler eller specialenhed. Hvis du vil have teknisk support med dit CoilCalc/Product-udvalg, skal du kontakte EVAPCO på info@evapco.dk. Se desuden vores produktsortiment af varmevekslere og tørkølere

EVAPCOs kondensatorer og tørkølere med adiabatisk køling:

Adiabatiske tørkølere og kondensatorer repræsenterer EVAPCOs nyeste fremskridt inden for forskning og udvikling af termisk varmeoverførsel; de adiabatiske enheder maksimerer varmeafvisningen med minimalt eller intet vandforbrug og fungerer som en tørkøler, indtil den ikke længere kan nå kapaciteten med ren og skær tørkøling. Adiabatiske kølere er endnu et kapitel i historien om EVAPCOs vedvarende forpligtelse til udvikling af produkter i høj kvalitet, der samtidig skåner miljøet sammenlignet med andre alternativer på markedet.


evapco adiabatic 101

Ved at benytte kølepads, har vi med V-konfigurationen i EVAPCOs adiabatiske kølere og kondensatorer øget kølekapacitet betydeligt, samtidig med at den kan produseres med et minimalt fundament størrelse samt lav profil.

I modsætning til andre adiabatiske produkter, der i øjeblikket er på markedet, er EVAPCOs eco-Air Series-enhederne 100 % fully rated. Hver eco-Air-enhed leveres med EVAPCOs eksklusive 100 % termiske ydeevnegaranti, hvilket sikrer ro i sindet ved valg af den ideelle køleløsning til dine behov.

Produkter

V Shaped Units
V enheder
Flad Bed Units
Flat enheder
Adiabatic Units
Adiabatiske enheder
Special Units
Speciale enheder

Downloads

Brochure
Manualer & Dokumentation
Privatlivspolitik
CoilCalc Software