Kondensatorer og fordampere

Evaporator coil

 

 

Hos EVAPCO finder du et bredt udvalg af fordampere og kondensatorer til køleanlæg. Vores løsninger findes ikke som færdige pakker, men er altid skræddersyede ned til mindste detalje. På den måde er du sikker på at modtage en fordamper og køleløsning, der passer jeres unikke situation. 

Det inkluderer et skræddersyet udvalg af materialer, finnekonfiguration, finneafstand, antal ventilatorer og andre relevante enhedskarakteristika. Alle beregninger foretages i vores egen varmeveksler beregnings software, CoilCalc, som er udviklet af EVAPCO på baggrund af mere end 30 års erfaring i branchen. 

Kontakt os for at høre nærmere om en skræddersyet løsning til jeres virksomhed.

En skræddersyet løsning der passer til netop jeres virksomhed

Fordi EVAPCO udelukkende producerer skræddersyede løsninger, er vores fordampere og kondensatorer til køleanlæg i allerhøjeste kvalitet og effektivitet.

Med flere årtiers erfaring med at udvikle specialfremstillede køleanlægs-løsninger til vores brede kundeportefølje har vi lært lidt af hvert. Derfor er vores ekspertise og rådgivning solidt funderet i praktisk erfaring, hvilket gør os i stand til at levere en af de bedste ydelser på markedet.

EVAPCO har blandt andet erfaring med at fremstille fordampere og kondensatorer til brug i køleanlæg inden for disse områder:

 • Offshore
 • Kraft
 • Kommerciel HVAC
 • Fjernvarme/fjernkøling
 • Mejeri og fødevarer
 • Gasser
 • Havvand (saltvand) og grundvand
 • Ammoniak
 • Korrosive medier (ætsende stof)
 • Højtryk
 • Industrielle processer

Uanset hvad I har brug for, kan vi hjælpe jer med at producere lige netop den løsning, der passer bedst til jeres unikke omstændigheder. Vores mangeårige erfaring med at udvikle specialfremstillede køleanlæg gør, at vi forstår jeres unikke situation og skaber løsningen på baggrund af dette.

Skriv til os på info@evapco.dk for at høre nærmere om en skræddersyet løsning til jeres virksomhed.

Fordampere og kondensatorer til kommerciel køling

EVAPCO tilbyder et stort udvalg af kondensatorer og fordampere til løsninger i kommerciel køling i alle temperaturområder fra applikationer til høj til lav køling. EVAPCO designer kondensatorer og fordampere, der bruger både traditionelle azeotrope kølemidler og de nyligt introducerede zeotrope blandinger.

Fordampere og kondensatorer til industriel køling

Med fokus på områder som lav temperaturopbevaring og sprængfrysning, designer vores ingeniører enheder med ammoniak (R717 / NH3) og kuldioxid (R744 / CO2). Du finder også muligheder for varmepumpeløsninger og varmegenvinding i vores valgsoftware. Kontakt altid EVAPCO's ingeniører for at få hjælp til at vælge den rigtige enhed til dine applikationer.

Fordampere og kondensatorer i et fleksibelt udvalg af materialer

Når du køber varmeflader og køleflader fra EVAPCO, er alt ned til mindste detalje konfigureret og specialiseret til netop jeres unikke situation. 

Derfor udbyder vi en lang række af forskellige materialer, der hver især har fordele og ulemper alt afhængig af den givne situation, de skal bruges i.

Eksempler på materialer til brug i køleflader og varmeflader

For at du kan få en idé om, hvor bredt vores ekspertise strækker sig, kan du her se en oversigt over forskellige materialevalg inden for rammer, spoler og finner:

For at du kan få en idé om, hvor bredt vores ekspertise strækker sig, kan du her se en oversigt over forskellige materialevalg inden for rammer, spoler og finner. Dette finder du på side 4 i vores varmeveksler brochure. Heri finder du også et udpluk af de geometriske dimensioner, vi arbejder med. 

Er dy nysgerrig på andre varme- og køleløsninger, så tag et kig på EVAPCO’s tørkølere og luftkølede kondensatorer.

Se oversigten nedenunder for et udpluk af de geometriske dimensioner, vi arbejder med:

 

Produktgrupper

Varme og Køleflader
Kondensatorer og Fordampere
Dampflader
Erstatningsflader

Downloads

Brochures
Manuals & Documentation
Privacy Policy
CoilCalc Software